Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesBlauwe stad, blauwe diesel in Sneek.

Wat kun je doen als autorijschool in Sneek tijdens de Elfwegentocht van 1 juli t/m 14 juli. De stad Sneek wil 2 weken zonder benzine of diesel al het vervoer in de stad met fossielvrije voertuigen bepalen. Dus ook de rijscholen in Sneek zullen met een fossielvrije oplossing moeten komen tijdens deze 2 weken. De rijlessen van de autorijscholen in en rondom Sneek kunnen hieraan een mooie bijdrage leveren. 

Wat doet rijschool Fokke in Sneek daar nu al mee dan? Immers rijschool Fokke heeft als missie: " Verkeersdeelnemers begeleiden naar veilige, bekwame en milieubewuste weggebruikers." Daarom gaat autorijschool Fokke vanaf dinsdag 2 april naar Oudehaske om daar de fossielvrije Blauwe Diesel te tanken bij Wiersma Olie & Techniek. Voortaan blijft autorijschool Fokke milieuvriendelijk rijden op de Blauwe Diesel van Future Fuels, lees hier meer over de Blauwe Diesel van Future Fuels.

Wil jij ook meedoen aan de Elfwegentocht of een bijdrage leveren aan een fossielvrij verkeersbeeld, meld je dan aan bij rijschool FOKKE om je rijbewijs te halen op een milieuverantwoorde wijze.
E-mailen
Bellen
Map
Info