Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesNu ook rijlessen in automaat bij rijschool FOKKE.

Als je tijdens de reguliere lessen merkt dat je veel moeite hebt met schakelen, dan is het mogelijk om rijles met automaat te volgen. Veel aspecten uit de rijles met automaat komen overeen met de reguliere lessen met schakel auto, maar er zijn ook verschillen.
Een van de grootste verschillen tussen het rijden in een automaat en een schakel auto, is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren. Je auto past zich vanzelf aan aan de snelheid, je hoeft je alleen maar te concentreren op de weg.

Een automaatrijbewijs is heel geschikt voor iedereen. Dus zeker als je meer moeite hebt met rijden in een schakel auto. (Sommige mensen komen er na een moeizaam traject in een schakel auto pas achter dat het voor hen niet werkt en stappen alsnog over op rijlessen in een automaat)

Ook iets voor jou? 

Heb je het gevoel dat jij het meest gebaat bent bij rijlessen in een automaat? Dat kan nu ook bij rijschool FOKKE. Rijschool FOKKE heeft sinds januari 2021 ook de mogelijkheid om je rijopleiding te volgen of af te maken in een automaat. 

Je gaat lessen in een Kia Niro Executive met meerdere ADAS. ( zie hier voor ADAS ) Rijschool FOKKE vindt dat autorijden leuk moet zijn. Fokke helpt jou graag op weg en de weg op, zodat jij een veilige, bekwame en milieubewuste automobilist wordt.

Wil jij ook starten met rijlessen in een automaat? meld je nu aan via onderstaand formulier.

 

Kia Niro Executive Lesauto Rijschool FOKKE Kia Niro Executive AutomaatE-mailen
Bellen
Map
Info