Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesIn het jaar 2018.

In het jaar 2018 is Fokke de Haan gestart met de rijschool. Rijschool FOKKE is de naam geworden en de start van de autorijschool was op de ondernemersmarkt SudwestFryslan op Valentijnsdag, 14 februari 2018. Tijdens de drukbezochte ondernemersmarkt met een tiental nieuwe ondernemingen in de Gemeente SWF, heb ik voor het eerst de rijschool gepresenteerd aan de buitenwereld. Mooie banner meegenomen en de flyers kunnen uitdelen van rijschool FOKKE.


Mensen begeleiden en op weg helpen is wat ik graag doe, en daarom ben ik gestart met de rijschool. Nu begeleid ik jongen mensen letterlijk de weg op. Rijschool FOKKE wil weggebruikers opleiden tot veilige, bekwame en milieubewuste verkeersdeelnemers. Veilig, van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam. Bekwaam, trainen oefenen tot bewust bekwaam. Milieubewust, er wordt gelest met een dieselauto die rijdt op Blauwe Diesel. Blauwe Diesel is een milieuvriendelijke fossielvrije brandstof. Dus tijdens het lessen bij rijschool FOKKE draag jij bij aan een sterke CO2 reductie. Ook wordt er tijdens de lessen aandacht besteed aan brandstofbesparende hulpmiddelen en Het Nieuwe Rijden.

In 2018 zijn er 5 leerlingen geslaagd inmiddels bij Rijschool FOKKE. Dit zijn er misschien wel niet veel, maar wel nieuwe verkeersdeelnemers die veilig en vertrouwd "de weg op kunnen" Ook is er voor de leerlingen voldoende ruimte om hun lessen flexibel in te plannen en eventueel op eigen verzoek meerdere keren per week te lessen. Zo kun je mooi snel je rijbewijs halen.

Wil jij ook niet langer wachten voor je eerste rijles kan beginnen? Kom ook lessen bij rijschool FOKKE in Sneek en zoek niet langer naar de beste rijschool van Sneek. Die heb je gevonden nu je op deze website bent gekomen. 2018 was een mooi jaar voor rijschool FOKKE en ook voor 2019:

"Scoor je rijbewijs bij FOKKE"


E-mailen
Bellen
Map
Info