Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesBoek hier je losse rijles

Wil jij graag een extra rijles tussendoor of voor je rijexamen? Boek een extra rijles bij rijschool FOKKE in Sneek.

Ik heb gekozen voor het Pakket 2020 bij rijschool FOKKE in Sneek. Hiervoor krijg je een rijopleiding van 35 lessen, een TussenTijdseToets, en het CBR praktijkexamen voor totaal € 2.020,00. Je weet precies waar je aan toe bent en wat de kosten zijn voor het halen van je rijbewijs.

Achteraf heb ik heel gemakkelijk kunnen starten bij rijschool FOKKE. Na de proefles meteen de eerst rijles ingeboekt na afloop in de auto. Geen gedoe met thuis inplannen in een overvolle online agenda. Zijn net de uren al weer bezet die jij graag wilt rijden! Ik kan elke week wel een uur rijden en er is geen wachtlijst om te gaan starten. Bij de populaire rijscholen moest ik al heel vroeg inschrijven, en kon ik pas na een aantal maanden gaan beginnen met autorijles. En het is ook nog eens goedkoper bij rijschool FOKKE, check hier de prijzen.

Tijdens de rijopleiding ga je ook nog een keer mee naar de Drive Clean cursus op de slipbaan in Drachten. Dit Rijlespakket 2020 is dus helemaal compleet inclusief een rijvaardigheidstraining.

Waarom zou je alle lessen bij de zelfde rijschool moeten doen? Wanneer je al wat gevorderd bent, kun je best een les rijden bij een andere rijschool. Als deze rijschool tijd over heeft kun je nog eens extra oefenen voor je examen bijvoorbeeld. Het is gewoon erg vervelend als er een lange tijd tussen de lessen zit. Jij wilt toch graag elke week een rijles rijden?

E-mailen
Bellen
Map
Info