Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesPersbericht start van rijschool FOKKE

Valentijnsdag, 14 februari 2018 was een mooie startdatum voor rijschool FOKKE. Op de ondernemersmarkt van Gemeente SudWestFryslan heb ik de rijschool gepresenteerd. 

In september 2017 begonnen met de voorbereidingen voor een eigen onderneming bij het startpunt Ondernemers van SWF. Het startpunt Ondernemers geeft ondernemers ondersteuning bij het starten van hun bedrijf, maar ook daarna. Inmiddels rijd ik met mijn lesauto, een Audi A3 Sportback, door het mooie Sneek. Rijschool Fokke wil verkeersdeelnemers begeleiden naar veilige, bekwame en milieubewuste weggebruikers.

"Interesse voor onderwijs heb ik altijd gehad en daarom is dit avontuur als rijinstructeur voor mij een droom die uitkomt. In 2017 heb ik een tijdje als onderwijs assistent gewerkt in het VMBO met een groep leuke jongeren en dit is zeer goed bevallen. Leuke contacten opgedaan met de examen leerlingen en dit is toch de doelgroep van een nieuwe rijschool. Jonge mensen begeleiden en op weg helpen is wat ik graag doe. Nu kan ik ze letterlijk de weg op helpen, door ze te begeleiden naar het rijbewijs."
E-mailen
Bellen
Map
Info